Bilservice för dig i Kristinehamn

Bilservice för dig i Kristinehamn

God morgon på er alla morgonpigga läsare och välkomna till bloggen. Jag ska prata med er om ett företag som heter Aldrins Bilservice, det är nämligen så här att det var till dem jag vände mig när jag behövde hjälp med bilservice i Kristinehamn häromveckan, eftersom det är ett företag som jag hade hört skulle vara duktiga på det här med bilservice i Kristinehamn. Det var min svägerska som tipsade mig om det här företaget. 

Det visade sig vara en bra rekommendation för jag fick den hjälp som jag behövde med min bil, vilket visade sig inte vara någon hjälp alls egentligen, ska förklara vad det var som hände! Motorn knackade och lät konstigt och då jag inte kan något om bilar mer än att tanka och fylla på olja kände jag att det var bäst att ta reda på vad det var som lät. Jag var rädd att det skulle bli en dyr historia och så blev jag varslad från jobbet förra månaden och måste vända på varenda krona. Bilen kan jag inte göra mig av med för jag bor ute på landet och här går det en buss om dan i varje riktning. Jag hade en sagolik tur med bilen för det var en ventil som knackade så det behövdes faktiskt inte göras något alls med bilen, jag knäpper händerna och tackar han däruppe! Jag hoppas jag slipper fler problem med bilen men jag kommer om det behövs i så fall vända mig till denna bilservice i Kristinehamn. Jag fick ett fint bemötande och sedan fick jag höra att företaget funnits i flera decennier så det här är verkligen ett företag jag ville tipsa er om. 


Kommentarer är stängda.