En duktig glasmästare i Nynäshamn

En duktig glasmästare i Nynäshamn

Hejsan på er allihopa och välkomna till mig och min blogg. Som vanligt blir det några inlägg så här om eftermiddagen för nu har jag kommit hem från jobbet och kan äntligen ägna mig en stund åt min blogg i lugn och ro. Jag vet inte om jag har nämnt det, möjligtvis i förbifarten, att jag har renoverat badrummet? Hur som helst så var det dags att göra badrummet större så här slogs ut en vägg och alla möjliga hantverkare var involverade, även en glasmästare i Nynäshamn som heter Glasmästare Stefan Holmlund. 

Nu kanske någon undrar hur en glasmästare i Nynäshamn blir involverad i en badrumsrenovering? Det är inte alls så konstigt som det först kanske låter. Jag ville ha en riktigt fin duschhörna med glasade väggar. Innan hade jag ett enkelt duschdraperi men när hela badrummet blev så här lyxigt så ville jag köra hela linan ut och satsa även på snygga väggar i glas. De behövde specialbeställas för det är inga standardmått, men det var inga som helst problem för denna glasmästare i Nynäshamn att se till att ge mig dessa väggar i glas som jag var ute efter. Nu är det rena hotellstandarden i mitt badrum och det är ett badrum som jag kommer att trivas med under många år framöver. Glasmästare Stefan Holmlund är en glasmästare som kan anlitas för det mesta inom glas, så skulle det möjligtvis var på det viset att ni vill få hjälp av denna glasmästare i Nynäshamn tycker jag inte att ni ska tveka på att höra av er till honom. 


Kommentarer är stängda.