Vårt nyrenoverade kök

Vårt nyrenoverade kök

Hejsan och hallå till er alla som nu har tagit er en stund av er tid för att komma in här på bloggen för att se vad jag ska ta upp i mina inlägg idag. Det ska bli en hel del inlägg hade jag tänkt mig för idag är jag verkligen på det där rätta humöret för att skriva av mig. Jag kan lika så gärna ta och börja med att berätta att jag och min sambo har fått hjälp med att renovera köket, vi vände oss till ett byggföretag i Nacka som heter Totalrenovering i Nacka.  

Det här företaget valde vi på grund av ett vän till min sambo rekommenderade oss att vända oss till just det här företaget då Totalrenovering i Nacka har en stor erfarenhet av att renovera och att bygga nya kök anpassade till sina kunders olika behov och önskemål. Det märktes så väl att hantverkarna var både erfarna och kunniga och sedan var det en sak till som var så otroligt bra med just detta byggföretag i Nacka, nämligen att de har ett nära samarbete med både elektriker och rörmokare som är behöriga, så att man snabbt och enkelt fick all den hjälp som man behövde med allt som ingår i en köksrenovering. Vi kan inte sluta att beundra vårt nya kök, nu har vi fått det som vi ville ha det och alla vitvaror är också på plats. Tidigare hade vi ingen diskmaskin men det har vi nu så vi vill rikta ett stort tack till detta byggföretag i Nacka och även till deras samarbetspartners. 


Kommentarer är stängda.