Behöver du bygghjälp?

Behöver du bygghjälp?

Hejsan alla mina läsare. När det kommer till bygg här i Vänersborg, eller för den delen bygg i Uddevalla så finns det så många företag att välja på, så då är frågan, vem ska man välja? Jag har en bakgrund som snickare och har därför koll på byggföretagen i området, så jag tänkte att jag skulle ge er lite tips på vad man ska tänka på när man är i begrepp att välja. Det första du ska titta på är hur lång erfarenhet företaget har, bygger man till exempel ett hus är det viktigt att företaget har lång erfarenhet och kunskap inom just det här med nyproduktion och totalentreprenad. Sedan är det bra om företaget har ett gott rykte. Det tredje du ska kolla på är om företaget har några anmärkningar hos Allmänna Reklamationsnämnden eller om det finns någon som har skrivit dåliga recensioner på nätet. Om det är ett företag som fått bra omdömen och har nöjda kunder sedan innan så behöver du inte vara orolig utan kan vända dig till det företaget. Men begär alltid en offert, för det kan bli höga kostnader och för att du ska veta från början vad det kommer att kosta behöver du en offert. 

Sedan kan det alltid hända grejer på vägen som gör att det blir dyrare. Kanske upptäcker snickaren att det är någonting som är dåligt, ruttet trä i en fasad kanske, som inte märktes från början, ja då behöver det åtgärdas och då blir det förseningar i den ursprungliga planen och givetvis dyrare också. Du bör alltid ha en budget för oförutsedda utgifter. Jag har ett par företag inom bygg som jag själv hade vänt mig till om det vore så att jag behövde hjälp, och ett av dem tar jag och länkar er till, ifall ni vill anlita dem!


Kommentarer är stängda.