Målare i Huddinge

Målare i Huddinge

Hejsan! Tapeterna hade lossnat i kanterna och det var hål efter hyllor som suttit uppe. Det blir så med gamla tapeter och de här var i alla fall 15 år gamla och jag bestämde mig för att jag skulle anlita någon målare i Huddinge för att skaffa nya tapeter och så ville jag väldigt gärna ha en fondvägg eftersom min syrra med man har en sådan som är väldigt snygg! Men det är inte varje dag man behöver anlita en målare som frågan var till vem jag skulle vända mig till men efter att har fått tips på ett måleriföretag av en på jobbet som vänt sig till dem och hon kände sig väldigt nöjd så blev det så att även jag vände mig dit och de gjorde ett bra jobb. Målaren kom på tisdagen och på onsdagen före lunch hade alla tapeter tagits bort och han hade tejpat allt så att ingen färg skulle komma på andra saker än väggarna. Det behövdes nämligen en takmålning också!

På andra dagen började han redan måla och jag blev verkligen förvånad över hur snabbt han målade! Det tog ungefär 2 timmar innan det såg ut som en nytt tak! Tapeterna tog 3 timmar att sätta upp. Visst, man kan inte säga om det kommer att förbli fint för alltid men jag är verkligen nöjd med nu i alla fall. Det är jättefint nu med den här vackra väggen! Så om du letar efter en målare som gör bra jobb så kontakta dem och jag lägger inte ut telefonnumret här utan ni kan själva klicka er in på hemsidan och läsa hur ni kommer i kontakt med företaget där, det går givetvis även att skicka mejl för den som föredrar det. Det var roligt att få dela detta med er, alla mina fina läsare!


Kommentarer är stängda.