Ny färg på huset

Ny färg på huset

Hej på er alla, nu ska jag berätta för er att jag har flyttat tillbaka till Uppsala efter att ha bott utomlands i några år. Jag hade bestämt att flytta hem och när mina föräldrar skulle sälja huset för att flytta in i en lägenhet bestämde jag mig för att köpa deras hus och man kan säga att flytten hem påskyndades i och med detta. Det var väldigt många år sedan huset hade målats om senast, så som en av de första åtgärderna anlitade jag en målare i Uppsala och hon såg till att få huset riktigt fint igen, tänk vad färg kan göra mycket! 

Det är viktigt med det första intrycket och innan var det inget fint första intryck man fick när man kom till huset, men nu är det som ett helt annat hus. Jag ska berätta för er att det var Majas Måleri som jag anlitade. Jag har hållit kontakten med vänner genom åren som jag var utomlands, och det var tack vare att en av dessa vänner rekommenderade mig att vända mig till Majas Måleri som jag bestämde mig för att låta just denna målare i Uppsala hjälpa mig. Det är klart att det var tacksamt att kunna få en rekommendation på en målare i Uppsala eftersom jag efter många år i ett annat land inte hade en aning om till vem jag borde vända mig. Nu är det en del invändiga jobb som behöver göras och jag ska om några veckor börja med målning och tapetsering av några rum och jag kommer även då att låta denna målare i Uppsala få hjälpa mig och det kommer med all säkerhet att bli riktigt bra. Om det är någon av er som behöver hjälp med målning eller tapetsering tror jag att ni blir lika nöjda med Majas Måleri som jag. 


Kommentarer är stängda.