Professionella målare i Strängnäs

Professionella målare i Strängnäs

Nu har det varit en hel del med huset som har gjort att det blev slitningar i förhållandet med min man. Ibland önskar jag att vi hade bott kvar i lägenheten för med huset är det ständigt något som behöver göras och det var längesedan jag och min man bara hade lite kvalitetstid med varandra men snart blir det nog bättre med den saken. Jag sa till min man att till ommålningen av huset så får vi allt ta och anlita professionella målare i Strängnäs till, för annars tar jag barnen med mig och flyttar ut. Nästa vecka kommer det hit ett företag som heter Asklöf Bygg & Måleri och när väl beslutet var taget att vända oss till dem så har både min man och jag kunnat slappna av och faktiskt börja njuta av livet och se fram mot semestern. 

Jag kan inte säga något ännu om hur resultatet blev eftersom de ännu inte börjat att måla om, men jag kan säga så mycket som att en kollega till min man fått hjälp av det här företaget och det blev ett otroligt bra resultat. Dessutom så har det här företaget fått idel goda omdömen av tidigare kunder så vi har ingen oro över huvud taget att det inte kommer att bli ett bra resultat. Just nu ösregnar det men så fort solen visar sig på himlen ska jag gå ut och ta lite bilder på fasaden så att ni får se hur den ser ut nu. När huset väl är färdigmålat av dessa målare i Strängnäs så ska jag ta nya bilder, så ska ni få se både före- och efterbilder på fasaden. Dessa efterbilder får ni vänta ett litet tag på dock. 


Kommentarer är stängda.